Vuxenleksaker

Vi är en grupp svenska tjejer och vi växer i antal. Vi är vad som skulle kunna kallas badass och vi skjuter på grejer. Ja, vi går inte ut och skjuter på vad som helst. Ni kan vara lugna. Det är en sport och vi är på en skjutbana. Naturligtvis! Come on!

Det handlar ju inte bara om skjutande. Det handlar också om att umgås, fika, laga mat ihop och göra grejer tillsammans. Vi trivs ihop och det beror väl främst på att vi har gemensamma intressen. Att skjuta på saker! Skämtar bara, men lite så är det ju. Jag kan ju bara säga det att det är ett ordentligt adrenalinpåslag när man träffar mitt i prick. Det är en nice känsla att man har tränat upp sin förmåga till att klara av något sådant om och om igen.

Man behöver ju inte bara skjuta på egentliga måltavlor. Det går ju att gå hela vilda västern och använda plåtburkar och glasflaskor. Precis som de gjorde i gamla filmer. Det är häftigt kan jag lova dig. Så det är självklart att vi testar att skjuta på många olika saker. Det är bra träning, och till exempel att skjuta på rörliga mål som till exempel lerduveskytte. Det är bra att testa sina gränser.

Nu var det så att en av tjejerna, Lisa, skulle gifta sig och vi skulle ha möhippan på klubben. Vi ville ju att v skulle skjuta som vanligt men på lite olika annorlunda sätt. Så vi fixade fram en mindre mängd av vuxenleksaker som vi skulle använda som måltavlor. Vi köpte dildos i olika storlekar Olika svårighetsgrad vad det gäller att träffa helt enkelt. Ni kan ju föreställa er hur det skulle se ut och Lisas min när hon får se en lång rad med dildos som hon ska skjuta på. Det blev mycket fnitter och mycket stoj, vuxengrejerna köpte vi på en rea på nätet jag tror butiken hette: något i stil med http://sexiworld.se/

Kommentarer är stängda.