Ska skaffa inbrottslarm Helsingborg

Det har varit inbrott i vårt grannkvarter och flera av våra grannar har blivit rånade. Det har fått oss att fundera på att införskaffa inbrottslarm Helsingborg. 

Nu efter det sista så var det en polis som gav mig tipset att stoppa tjuven innan han ens kommit in och att köpa ett bra inbrottslarm, med ett inbrottslarm kommer vi förhoppningsvis bli skonade från inbrott. 

Vi har hittat ett företag som både installerar och fixar så att larmet är övervakat dygnet runt. Det kostar dock en hel del.

Att slippa göra det ångestfyllda arbetet (att sätta upp larmet korrekt och så vidare) samtidigt som jag gör en säkerhetsvinst är en oslagbar kombination. Jag vet att en del tycker om att ha full kontroll över sin egen bostad, men för oss har det varit ett av de bästa beslut vi har tagit, och jag rekommenderar alla att åtminstone tar kontakt och ser vad företagen har att erbjuda.

Kanske finns det ett företag i er närhet som både installerar och servrar ert larm? Förhoppningsvis finns det ett som kan installera inbrottslarm innan semestern, för det är då den största brottsvågen är (förutom runt jul). 

Sköt nu om er och så önskar vi en säker sommar härifrån Helsingborg.