Billiga kondomer bra vid orgasm

Att få orgasm är för det mesta störtskönt och något som ses som målet vid samlag, eller vid onani. Men utöver att vara skönt har orgasm både fysiska och psykologiska effekter på kroppen.

Då orgasmer gör att musklerna i kroppen slappnar av, kan de faktiskt bota eller åtminstone lindra huvudvärk.

För kvinnor som har mensvärk kan orgasmer även lindra den värken. Detta då musklerna i slidan slappnar av.

En till god effekt som orgasm har på kvinnors mens är att den blir mer regelbunden. En orgasm i veckan är vad som krävs för att göra den regelbunden.

Får kvinnor ännu fler orgasmer per vecka kan de faktiskt börja se yngre ut. Enligt studier kan kvinnor som kommer fyra gånger i veckan se ett helt decennium yngre ut.

Det har visat att orgasmer är lika effektiva som multivitamniner, de förbättrar ens immunförsvar. Detta innebär att det bästa sättet att skydda sig mot sjukdomar är att komma någon gång i veckan.

För en som är morgontrött men ändå vaknar innan klockan ringer är onani på morgonen den bästa medicinen. En morgonorgasm kan nämligen göra en pigg under hela dagen.

För kvinnor som ska onanera kan det vara bra att förbereda med några handdukar vid under pelvis. Detta gäller framförallt vid mens, men går att använda varje gång. Då slipper man kleta ner i sängen, soffan eller var man nu bestämmer sig för att komma.

För män som onanerar kan det vara bra att vara förberedd, så att man inte sprutar hejvilt. Det är därför bäst att använda sig av billiga kondomer när man behagar sig själv.

Har man tur att få älska med någon man verkligen tycker om kan man turas om att stimulera varandras erogena zoner, på så sätt varar njutningen längre. Själva orgasmen kan då bli mycket mer intensiv än från en ”snabbrunk”.