Är det dags att hitta en aktivitet i regnet?

Ja, man kan väl lugnt säga att semestervädret inte riktigt levererat i år. I alla fall inte på västkusten där jag befunnit mig. Regnskurar har blandats med små korta stunder av sol, men mesta dels så har det handlat om att hitta en aktivitet för att hålla sig på tårna när regnet smattrar mot rutorna. Ändå ganska mysigt kan jag tycka, och jag ska verkligen berätta varför.

I början på semestern kom jag nämligen i kontakt med en hemsida som heter https://www.parlgrossisten.se/. Detta är en pärlbutik på nätet och något av det roligaste att gå in och kika på, enligt mig. Pärlgrossisten är helt enkelt experter på att erbjuda riktigt fina, roliga och blandade tillbehör att använda när du pysslar. Att skapa allt från armband, halsband, kanske nyckelringar eller något anant kul blir därför perfekta aktiviteten att ägna sig åt när det är så där riktigt ruggigt och regnigt utomhus.

Pärlgrossisten och månadens nyheter

Månadens nyheter är alltid spännande att kika på när det kommer till Pärlgrossistens utbud. Just nu hade dem precis fått in riktigt fina berlocker i form utav klassiska hjärtan i glas men också små drinkar att fästa vid halsband eller armband. Så himla kul och innovativt och det gör det verkligen extra kul att handla därifrån! Dem häner med i trender och ser till att det finns något som verkligen passar alla. Man kan dessutom gå in och se det som är rekommenderat för just dig sett ifrån vad du handlat tidigare. Se till att du har basutbudet som du behöver så kan du helt enkelt bara utöka ditt förråd ju mer tiden går. Just nu har dem dessutom fantastiska erbjudanden så mitt enda tips är helt enkelt att gå in och besöka parlgrossisten.se för att se till att ha något att göra under en regnig semester!