Fixa positionsljus på en släpvagn

Nu börjar våren komma inpå knuten och man ser att folk faktiskt ger sig ut för att fiska med båten. Jag ska lägga i min eka i havet snart, men först måste jag fixa positionsljus släpvagn. Förra sommaren gick ett positionsljus på släpvagnen sönder och jag missade att köpa nytt innan säsongen var över. Har kikat runt i olika butiker och även surfat runt på nätet.
När du Googlar positionsljus släpvagn får du drygt 23000 träffar. Det gör det lite lurigt att veta vilken länk som är mest relevant. Men jag antar att man kollar på de första träffarna. Verkar de översta träffarna Google visar okej så kontaktar jag någon av de butikerna.

Båten brukar jag ha i havet mellan april och augusti. Det blir en del nöjesturer mellan Hönö och fastlandet men även mycket fiske. När jag fiskar jagar jag helst efter makrill. Makrill är en riktig delikatess när den är färsk.

Under sommaren brukar jag åka förbi Brännö minst 1 gång under sommaren. Åker dit med ett par vänner för att dansa. Du känner kanske till den välkända dansen på Brännö brygga? Lasse Dahlqvist har gjort Brännö brygga till en tidlös klassiker. Vill du höra låten finner du den  på Spotify eller Youtube. Brännö är väldigt vacker och mysig ö. Du kan inte köra bil på ön, men cykel eller fötterna fungerar fint eftersom ön inte är mer än en eller två kilometer lång. Om du beger dig ner i hamnen på sommaren kommer du finna en riktigt charmig pub. Vi brukar hänga där när vi susar förbi.

När du är ute på Brännö kan du passa på att besöka grannöarna Asperö eller Galterö. Asperö kan du nå via Västtrafiks färja som avgår från Saltholmen. Färjan passerar även förbi Brännö.

Nu ska jag slå ihop laptopen och gå ut o njuta av vårsolen. Det är inte ett moln på himlen idag, så man får passa på att njuta lite extra.