Har du hört talas om P4H?

Inte? Då ska jag berätta för dig om denna fantastiska webbshop. P4H står för ”Prepare for hunt” eller ”Prepare for Hike”. De säljer alltså jaktkläder och friluftskläder.

P4H har ett stort sortiment av byckor, jackor, tröjor och accessoarer för både jakt- och friluftsliv. Bra design och snygga detaljer är något av det som kännetecknar deras modeller.

Är du en friluftsmänniska?

Om du är en frilufts- eller jaktintresserad person som syns på sociala medier eller har en egen blogg, så kan du inleda ett samarbete med P4H. Det krävs säkert att du redan är någorlunda etablerad på någon social mediaplattform, men skriver du, fotar eller filmar när du är ute och vandrar eller jagar så kanske du får napp.

Jag är själv en friluftsmänniska

Själv har jag ännu inte nåt upp till det som krävs, men snart kanske jag kan påbörja ett samarbete med P4H. Det vore kul att kanske få testa deras kläder och dokumentera när jag använder dem. Håll utkik så kanske du hittar mej med P4H:s kläder på Insta.

Om jag skulle bli antagen skulle jag vilja testa deras friluftsset i softshell. Det skulle passa mig perfekt under vinterns turer till fots eller på skidor. Så snygg modell utan en massa extra krafs. Stilren med exakt de funktioner man behöver för en dag ute i naturen.

Testa P4H

Även om du inte har en blogg eller ett välbesökt konto på Insta tycker jag du ska testa P4H.se. Kläderna är som sagt snygga, stilrena och funktionella men kostar ändå inte så mycket. Liknande plagg i märkesbutiken går på minst det dubbla. Det enda som skiljer är loggan som är sydd på bröstet på jackan. Och varför inte ha ett snyggt broderat P4H där?