Kläder för friluftsliv

Om du gillar friluftsliv och gärna tillbringar din fritid utomhus så har jag ett bra tips till dig. Eftersom jag själv är en friluftsmänniska vill jag gärna dela med mig av det jag vet och kan. Detta tips gäller kläder för friluftsliv.

Om du, precis som jag, inte är så noga med att det ska vara ett speciellt märke på dina kläder så finns det en webbshop som säljer friluftskläder av bra kvalitet till riktigt bra priser. Jag pratar om Jägarliv, jagarliv.se, som inte bara säljer kläder och utrustning till jägare utan även till friluftsmänniskor och andra som vill klä sig praktiskt.

Bra byxor för utomhusliv

I Jägarlivs webbshop hittar du bland annat praktiska byxor som passar bra oavsett om du ska gå en promenad med hunden eller ge dig ut på fjällvandring. Många byxor är i stretchmaterial som gör byxorna fantastiskt smidiga. Med extra förstärkningar över rumpa och knän så sliter du inte ut byxorna i första taget.

Jackor och tröjor

Jag har också köpt en bra jacka från Jägarliv, även den i stretchmaterial som andas. Dessutom är den vattentät så jag behöver ingen extra regnjacka. I sitt sortiment har Jägarliv också massor av fleecetröjor och fleecejackor. Alltid bra att ha om det blir kallt.

Annat hos Jägarliv

Jägarliv har också funktionella underställ, strumpor, och härliga flanellskjortor. Dessutom har de massor av bra utrustning för dig som är ute i naturen. Allt från termosar till tält och sovsäckar. Ett extra plus är att de även har kläder för barnen. Ett par friluftsbyxor passar bra för barnen både i skolan och vid utomhuslek.

Mitt främsta skäl till att välja Jägarliv är ändå priset. Jag kan shoppa friluftskläder till hela familjen utan att vi ska behöva leva på vatten och bröd resten av månaden. Är man en stor familj så kostar det hur mycket som helst om man ska köpa sina friluftskläder från Haglöfs, Fjällräven eller nåt annat välkänt varumärke.